Wat is BJJ 4 Kidz?

image_pdfimage_print

BJJ 4 Kidz biedt een gespecialiseerde training die kinderen tussen 6 – 12 jaar leert om zichzelf te kunnen verdedigen door het op een speelse manier aanleren van verschillende technieken uit het Braziliaanse Jiu Jitsu (BJJ). Hierdoor zijn ze beter in staat om met pesten te leren omgaan maar ook om fysieke confrontaties te leren vermijden. Ze maken ook kennis met een aantal belangrijke karaktereigenschappen zoals zelfdiscipline, geduld, respect en andere belangrijke deugden die hun worden bijgebracht.

BJJ 4 Kidz lessen hebben ook een aantal belangrijke fysieke voordelen zoals het optimaliseren van het uithoudingsvermogen, coördinatie, evenwicht, kracht, snelheid en lenigheid.

BJJ 4 Kidz lessen laten het zelfvertrouwen van een kind groeien, creëren een gevoel van eigenwaarde en zijn een springplank naar een betere fysieke en mentale gezondheid. En laten we ook de fun-factor niet vergeten want ze kunnen natuurlijk ook heel leuk zijn!

BJJ 4 Kidz zorgt voor psychosociale effecten, laat de sociaal-emotionele band versterken en optimaliseren, creëert zelfvertrouwen, persoonlijke groei, zelfacceptatie, mentale focus en fun-beleving!