Aanspreekpersoon Integriteit (Club-API)

image_pdfimage_print

Club-API
Mathieu Hoste
0468 49 80 67
roninvzwapi@gmail.com


Klachten, opmerkingen, vragen of suggesties over “ethiek in de risicovechtsporten” in haar ruimst mogelijke zin?

We raden als risicovechtsportclub sterk aan om contact op te nemen met ons meldpunt in het geval van verontrustingen, vermoedens of vaststellingen van grensoverschrijdend gedrag (psychisch, fysiek en seksueel), discriminatie (racisme, seksisme, homo- en transfobie), doping, matchfixing, … 

RONIN M.M.A. vzw streeft steeds naar ‘Ethiek, altijd en overal’. Om te kunnen inspelen op zaken die in en naast de dojo van onze risicovechtsportclub gebeuren werd het meldpunt opgericht.

Wanneer je betrokken bent bij een case grensoverschrijdend gedrag in onze risicovechtsportclub, kan je terecht bij onze Club-API Mathieu Hoste (aanspreekpersoon integriteit van RONIN M.M.A. vzw) of de Federatie-API Eric Van Vaerenbergh (aanspreekpersoon integriteit van de VKBMO).

Wil je in alle vertrouwen je verhaal kwijt?

Neem gerust contact op met onze Club-API en die bekijkt vervolgens samen met jou hoe hij jou het beste en op de meest discrete manier kan helpen.

Ook het Centrum Ethiek in de Sport (ICES) is beschikbaar voor allerlei vragen omtrent verschillende ethische thema’s zoals: