zaterdag 20 november 2010: Outsiders Cup 21 te Minden (Duitsland)

image_pdfimage_print

Senpai Stephan Van Wichelen nam gisteren deel aan OC 21 te Minden en Dominik Schlier won er zijn wedstrijd tegen Sebastian Gensch na een medische interventie (diskwalificatie van zijn tegenstander na een gesprongen knie in het kruis).

Dominik was goed op dreef en zette zijn tegenstander zwaar onder druk via uitstekende, goed doorkomende stoot- en trapcombinaties. De tegenstander wou Dominik verrassen met een gesprongen knie maar plaatste die vol op het kruis, waardoor Dominik zwaar in elkaar zakte en de dokter onmiddellijk ter hulp werd geroepen. Dominik vroeg nog om verder te mogen vechten later op de avond, maar de foute traptechniek werd als onherroepelijk beschouwd en leidde tot een logische diskwalificatie…

Dominik vecht op de volgende Cage Fight Night of CFN een titelgevecht tegen een voorlopig nog onbekende tegenstander, zodra die bekend is wordt dit op de website vermeldt!

Mesud Yavuz was ook klaar voor zijn volgende M.M.A. gevecht maar tot onze grote spijt kwam zijn tegenstander niet opdagen…

Nieuwkomer en slechts 17 jaar oud was Nicolai Schnier die voor zijn allereerste partij een 32-jarige vechter Torben Nenast met reeds enkele overwinningen op zijn palmares voorgeschoteld kreeg. Onze jeugdige strijder vocht 3 ronden heldhaftig mee en nam na ronde 2 het overwicht dankzij uitstekend staand vechten, op 20 seconden voor het einde werd hij na een take down gewurgd via een arm triangle choke en moest hij aftikken met minder dan 10 seconden op de timer…spijtig maar toch heel goed gevochten!

Proficiat aan Senpai Stephan en zijn ganse team!