woensdag 9 juli 2008: RONIN M.M.A. Oostende is een feit

image_pdfimage_print

Gisteren kreeg Shihan Eric van Andy Vansteene het leuke nieuws te horen, dat Andy met zijn hele club de overstap maakt naar RONIN M.M.A. Oostende! Heugelijk nieuws voor Shihan Eric die het afgelopen jaar, zowel op profesioneel als vriendschappelijk gebied, een hele goede band met Andy Vansteene wist te smeden.

Met een klassebak als Andy Vansteene in onze rangen zitten we op het juiste niveau en dit niet alleen aangaande de vechterskwaliteiten van Andy maar eveneens, zijn ervaring als leraar, zijn goede mentaliteit en vooral zijn respect naar andere mensen toe. RONIN M.M.A. Oostende beschikt over enkele goede vechters, zoals Kenny, Revaz, enz. (opgeleid in eigen stal) die via RONIN M.M.A. de kans krijgen om zich in de toekomst in te zetten voor Team Hardcore België…iets wat toch altijd mooi meegenomen is! Al deze mensen zullen de komende maanden flink in de spotlight gezet worden door ondermeer deel te nemen in allerlei toernooien, stages en dergelijke van zowel de BKBMO als de IBK. De vechters zullen worden toegevoegd aan de recente vechterslijst van op deze website en ook de foto’s zullen up to date geplaatst worden.

Shihan Eric Van Vaerenbergh dankt Andy Vansteene voor het vertrouwen dat hij in de RONIN M.M.A. scholen heeft gestoken en is er dan ook ten volste van overtuigd dat dit een succesvolle samenwerking met zich mee zal brengen! Blijf alert op deze site want de komende maanden staat er een bom op barsten!

RONIN M.M.A. Oostende
Sporthal De Koninklijke stallingen
Koninginnelaan 76
8400 Oostende