donderdag 12 januari 2006: IBK winterkamp te Daruvar (Kroatië)

image_pdfimage_print

Tijdens het weekend van 12 tot 15 januari 2006 werd er een schitterend IBK winterkamp georganiseerd in een prachtig revalidatiecentrum nabij de Kroatische hoofdstad Zagreb, waaraan Sensei Eric deelnam.
Het evenement was volledig te danken aan het deskundig organiseren van de Kroatische IBK met speciale dank aan Shihan Mladen Sancic, die waarschijnlijk heel wat werk heeft moeten verzetten om dit doel te bereiken.
De trainingen werden drie maal per dag gehouden en bestonden uit het trainen van kata door Shihan De Jong, kihon door Shihan Nico Gordeau en kumite en ne-waza (grondwerk) door Kancho Gerard Gordeau.
Tussen de trainingen door kregen de deelnemers de kans om eens te ontspannen in een warm waterbron, iets wat specifiek is aan Kroatië of kon er ook eens rustig uitgeblazen worden in de sauna.
Sommigen genoten zelfs eens van een lekkere massagebeurt na een intensieve trainingssessie

Er werden eveneens examens gehouden voor Kyu- en Dan graden, met natuurlijk de beruchte 30 man kumite voor Shodan en de 40 man kumite voor Nidan!
Na een langdurige uitputtingsslag lukte het de deelnemers dan toch om te slagen voor hun examen…waarna ze doodmoe maar dolgelukig hun Shodan of Nidan diploma uit handen van Kaicho Bluming in ontvangst mochten nemen.

De aanwezige Dai Shihan (landsvertegenwoordigers) hielden meerdere langdurige vergaderingen aangaande de toekomst van de IBK waaruit heel wat positieve impulsen voortvloeiden!

Reacties zijn gesloten.