vrijdag 6 t.e.m. zondag 8 september 2019: IBK zomerkamp 2019 te Toscane, Donoratico (Italië)

image_pdfimage_print

Tijdens het weekend van 6 t.e.m. 8 september 2019 reisde Kancho Eric Van Vaerenbergh af naar het warme Toscane (Italië) om er deel te nemen aan het zomerkamp van de IBK Italië. Na een beetje genieten van de heerlijke Zuiderse zon was het tijd om het zomerkamp te Donoratico aan te vangen. Er werd les gegeven in Kyokushin Full Contact Karate door Shihan Bruno Comba (IBK Dai Shihan KBARF), Kickboksen door Shihan Roberto Comba en Kyokushin Budokai All-Round Fighting door Kancho Eric Van Vaerenbergh. Ook veel respect voor de Kyokushin Full Contact Karate kumite van Sensei Marco Vegni en Senpai Roberto Sodi, beiden knokten zich dapper doorheen heel wat sparringsronden!

Mijn oprechte dank aan de ganse IBK Italië voor de gastvrijheid en de heerlijke maaltijd die wij aangeboden kregen op restaurant!

Veel respect voor de IBK afgevaardigden uit Zwitserland, Sensei Eva-Rebecca Müller en Sensei Roli Müller, die overal enthousiast komen deelnemen aan onze IBK evenementen!

Het was een aangename kennismaking met onder andere Senpai Roberto Geri die al jaren een echte Kyokushin Budokai All-Round Fighting beoefenaar is en vanzelfsprekend alle andere deelnemers die zich op elk moment tot het uiterste inzetten om iets bij te leren.

Ook speciale dank aan Kristina Lagji die ons van en naar de luchthaven bracht met haar eigen transport!

 

Reacties zijn gesloten.