zaterdag 28 oktober 2006: Kyokushin Budokai All-Round Fighting stage met Kancho Henk Kuipers te Blankenberge

image_pdfimage_print

Vorige zaterdag werd onze dojo vereerd met het bezoek van Kancho Henk Kuipers, de President van de International Budo Kaikan of kortweg de IBK.
Deze vier uur durende stage, werd voorzien van de nodige efficiente technieken, die zowel uit het Kyokushin als uit het All-Round Fighting systeem afkomstig waren.
De sfeer was heerlijk onder de deelnemers en de Kancho vermeldde dan ook dat het hier een heerlijke gedisciplineerde groep betreft, die enorm veel respect vertoond en telkens het uiterste van zichzelf geeft ongeacht welke oefening…
Er was een opkomst van een 40-tal deelnemers en dat was meer dan genoeg om de stage op een deftige manier te laten verlopen.
Mijn speciale dank gaat uit naar in de eerste plaats Kancho Henk Kuipers natuurlijk…maar eveneens naar Bert Van Geystelen, die zich eveneens uit de naad gewerkt heeft, om er voor te zorgen dat de Kancho en zijn familie onder de allerbeste omstandigheden in Belgie konden verblijven…onze kok Thomas die verantwoordelijk was voor de heerlijke gerechten…en last but not least…alle aanwezige deelnemers…met extra aandacht naar volgende personen: Senpei Eddy Zoete (RONIN M.M.A. Nieuwpoort), Senpei Natapun Kaewya (RONIN M.M.A. Brugge) en Senpei Stephan Van Wichelen (RONIN M.M.A. Leverkusen) die speciaal was afgekomen uit Duitsland!

Reacties zijn gesloten.