zaterdag 1 mei 2010: M.M.A. stage met Wim Deputter te Blankenberge

image_pdfimage_print

Op zaterdag 1 mei 2010 ontving RONIN M.M.A. Blankenberge niemand minder dan Wim Deputter als gastdocent!

Mensen uit verschillende dojo’s waren komen opdagen en iedereen was meteen geboeid door de grote klasse die M1, CAGE RAGE, STRIKEFORCE vechter Wim Deputter uitstraalde…men kreeg guard passes, rubber guard, nino guard, omo plata, gogo plata, straight armbars, americana’s te zien die zowel in het BJJ, Grappling als het M.M.A. 100% toepasbaar zijn.

Na de technische training werd er voluit gerold, Grappling voor de groep en nadien M.M.A. voor de RONIN M.M.A. vechters, waarbij Wim Deputter méér dan een half uur ononderbroken met Revaz, Franck, Robin en Dominik sparde. De stage werd zo’n fun dat de dojo een extra uur werd bijgehuurd om verder te rollen en te sparren!

Dergelijke stage is zeker voor herhaling vatbaar!

Speciale dank aan Wim Deputter en zijn team, Senpai Stephan en zijn team, Kristof Van Den Driessche en zijn vrouwtje Amourie en alle aanwezigen. Spijtig genoeg kwam Senpai Atom vast te zitten in de Kennedytunnel, door een defect voertuig die de volledige doorgang blokkeerde voor alle voertuigen…en kwam Shihan Eric een uur later in de dojo aan, door een jammerlijk sterfgeval in zijn familie….