woensdag 18 september 2013: Kyokushin Budokai All-Round Fighting stage met Sensei Mario D’Hoker te Blankenberge

image_pdfimage_print

Op woensdag 18 september 2013 was het eindelijk zover, Sensei Mario D’Hoker kwam naar de RONIN M.M.A. dojo te Blankenberge om er een Kyokushin Budokai All-Round Fighting stage te geven.

De stage hield alle vormen van het Kyokushin Budokai All-Round Fighting in, waaronder staand, naar de grond brengend en grondwerk.

Een dertigtal Budoka kwam opdagen naar deze leerrijke stage, waaronder ook enkele zwarte gordels zoals Senpai Koen, Senpai Ben, Senpai Dimitri en Senpai Ken, die elk op hun beurt hun “krijgskunst” steentje bijdroegen tot het volbrengen van een succesvolle stage voor Sensei Mario D’Hoker.

Sensei Mario toonde enkele mooie Kyokushin karate technieken, die hij meesterlijk wist te mengen tot een vloeiende combinatie van allerlei stoot- en traptechnieken.

Op het einde van de stage werd Sensei Mario D’Hoker door Hanshi Eric Van Vaerenbergh officieel benoemd tot Godan 5de Dan zwarte gordel Kyokushin Budokai All-Round Fighting en kreeg hij het daarbijbehorende certificaat, dat ondertekent werd door Kaicho Jon Bluming en Sensei Kenji Kurosaki, overhandigd uit de handen van Hanshi Eric Van Vaerenbergh, de Dai Shihan van de IBK België.

Sensei Mario behaalde zijn Yondan 4de Dan zwarte gordel Kyokushin Budokai All-Round Fighting op 15 juni 2008 en nam sinds die periode deel aan verschillende stages en kampioenschappen, waaronder een IBK World Cup, waar hij een verdienstelijke 3de plaats behaalde op 50 jarige leeftijd!!

Speciale dank aan iedereen die kwam opdagen, zowel de Kyu als de Dan graden!