woensdag 1 juli 2015: benefietavond voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal te Blankenberge

image_pdfimage_print

Op woensdag 1 juli 2015 werd er door Hanshi Eric Van Vaerenbergh, Rudy Koekoekx en zoon Kevin Koekoekx een benefietavond voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal georganiseerd in Bistro De Perse.

Op elke consumptie werd er door Bistro De Perse 0,20€ geschonken aan het goede doel.

Heel wat mensen, waaronder ook Schepen van Sport Katrien Van Ryssel, kwamen die avond opdagen en in een gezellige sfeer werd er veel gedronken en gegeten op het ruime terras.

Verschillende personen gaven zelfs extra geld om het goede doel te steunen, waarvoor onze oprechte dank!

Op donderdag 2 juli 2015 was er zelfs een interview met een fotoshoot voorzien met Jason Wittevrongel een reporter van Het Nieuwsblad.

Het goede doel bracht het totale bedrag van maar liefst 1035€ op en zal besteed worden aan het heropbouwen of renoveren van de beschadigde RONIN M.M.A. scholen alsook het ondersteunen van de slachtoffers van deze verschrikkelijke aardbeving door middel van water- en voedselpakketten, medicijnen, dekens, enz.

Het uitvoeren van deze moeilijke taak ligt in de handen van Sensei Rajendra Subedi, die de hoofdverantwoordelijke is voor de 14 RONIN M.M.A. scholen die verspreid liggen over het zwaar getroffen Nepal.

Graag speciale dank aan:

  • Bistro De Perse
  • FCB Keldervrienden
  • Bakkerij Hacke
  • alle aanwezigen die hen ste(c)entje hebben bijgedragen
  • alle niet-aanwezigen die hen ste(c)entje hebben bijgedragen