van maandag 17 december tot en met donderdag 20 december 2018: Senpai Jürgen Laroy volgt bijscholing Instructeur Geweldsbeheersing te Marche-en-Famenne

image_pdfimage_print

Senpai Jürgen Laroy volgde van maandag 17 december tot en met donderdag 20 december 2018 een 3-jaarlijkse verplichte militaire bijscholing als Instructeur Geweldsbeheersing te Marche-en-Famenne.

Hieronder zijn verslag

Zoals in de titel vermeld doorliep ik deze 3-jaarlijkse bijscholing te Marche-en-Famenne. Het was weer zover. Alle deelnemers konden hun ei kwijt. Tijdens deze week werd de nadruk gelegd op de nieuwe technieken en de toepassing ervan. Het was leerzaam op verschillende vlakken. Na een uurtje bijpraten ging het van start. Geen drama, elk van ons draaide een les en werd dan ‘’beoordeeld” door de andere deelnemers. Er werden tips en tricks meegeven aan elkaar.

Ik ben dus weer klaar om deze technieken te doceren aan collega’s binnen en buiten Defensie. Ook in het buitenland wordt er door ons les gegeven en diverse specialiteiten aangeleerd zoals aan de Buitenlandse Politie, Douane en Militairen van alle rangen.

Osu,
Senpai Jürgen Laroy