M.M.A. event te Mons

Op zaterdag 23 oktober 2021 nam Hanshi Eric Van Vaerenbergh deel met het RONIN M.M.A. team (normaal gezien moest Ihsan Albogachiev vechten maar er was teveel gewichtsverschil met zijn tegenstander) aan het BMMAF M.M.A. event te Mons. Het evenement ging door in de Expo van Mons, waar naast M.M.A. ook heel wat andere sporten uitgebreid aan het talrijk opgekomen publiek getoond werd. Er werden wedstrijden gevochten bij de Jeugd, Novice en Amateur klasse en enkele partijen waren om duimen en vingers af te likken! Eerlijk is eerlijk, het team van de scheidsrechters en juryleden voerde  zijn taken uitstekend uit. Op en top organisatie door BMMAF-president Ludo Boulvin en Mechel Goessens.

Leuke anekdote, tijdens het M.M.A. evenement mochten we niemand minder dan IMMAF-CEO Densign White en zijn Consultant Jorden Curren verwelkomen! Na enkele lange gesprekken over de toekomst van M.M.A. in België alsook wereldwijd inzake anti-doping, ethiek in de sport, enz. volgde er een supergezellig dinner in het restaurant van het Van Der Valk Congres Hotel te Mons.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 25%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */