dinsdag 17 februari 2009: Sensei Mario D’Hoker behaald Yondan 4de Dan zwarte gordel Kyokushin Budokai All-Round Fighting te Blankenberge

image_pdfimage_print

Sensei Mario D’Hoker werd gisteren op dinsdag 17 februari 2009 bevorderd tot Yondan 4de Dan zwarte gordel Kyokushin Budokai All-Round Fighting. Het certificaat werd uitgereikt door Dai Shihan Eric Van Vaerenbergh, die de landsvertegenwoordiger is van de IBK België en werd ondertekend door Kaicho Jon Bluming, Honorary President Kenji Kurosaki en Kancho Henk Kuipers.

Het certificaat werd op aanvraag van Shihan Eric Van Vaerenbergh unaniem goedgekeurd en dit omwille het uitstekende Budo verleden van Sensei Mario D’Hoker, die ooit op het EK Kyokushin, de finale tegen topvechter Eric Constanzia vocht.

Sensei Mario was meerdere keren finalist op zowel nationale als internationale kampioenschappen, waar hij vooral door zijn vechtersmentaliteit en zijn prachtige technieken in de kijker liep.

Sensei Mario is ook in het bezit van een Shodan 1ste Dan zwarte gordel Behring Braziliaanse Jiu Jitsu, een krijgskunst waaraan Shihan Eric reeds sinds 2003 aan deelneemt. Ere wie ere toekomt was de slotzin die Shihan Eric aan de Dan graden commissie doorgaf…een slotzin die wijselijk werd goedgekeurd…