zaterdag 5 december 2009: Senpai Stephan Van Wichelen behaald Shodan 1ste Dan zwarte gordel Kickboxing te Blankenberge

Op zaterdag 5 december 2009 heeft Senpai Stephan Van Wichelen zijn Shodan 1ste Dan zwarte gordel Kickboxing examen gedaan voor de WKA examencommissie. In tegenstelling tot het vorige examen in Oostakker, was het nu op een andere locatie namelijk het Bloso te Blankenberge.

Ondanks een 4 maanden durende voorbereiding op dit examen, was het voor Senpai Stephan toch een zware opdracht…de jury was kritisch en verloor de deelnemer geen seconde uit het oog! Eerst was er een zwaar fysiek examen, waarbij er tot het uiterste werd gegaan, gevolgd door lenigheidsoefeningen, stoottechnieken, traptechnieken, combinaties met en zonder partner, sparring, schijnboksen, stootkussentraining, EHBO enz…Na twee uren besloot de jury unaniem dat Senpai Stephan geslaagd was met een eindscore van 84%.

Een dolgelukkige maar uitgeputte Senpai ontving zijn welverdiende Shodan 1ste Dan zwarte gordel Kickboxing uit handen van de commissie.

Vanzelfsprekend dank aan de leden van de examencommissie met name Patrick Van Acker, Chris De Witte, Patrick Quintelier en Eric Van Vaerenbergh.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */