zaterdag 27 oktober 2018: Belgian M.M.A. Amateur Tournament te Bergen

image_pdfimage_print

Op zaterdag 27 oktober 2018 nam het RONIN M.M.A. team deel aan het Belgian M.M.A. Amateur Tournament te Bergen.

Het evenement ging door in de prachtige Lotto Mons Expo en werd gevochten over 2 dagen. De 1/16de en de 1/8ste finales werden op zaterdag gevochten en de finales op zondag. De wedstrijden duurden 1 x 4 minuten.

Volgende RONIN M.M.A. vechters waren van dienst Uros Petrovic (lichtgewichten -70,3kg) en Sevan Madenjian (middengewichten -83,9kg) en werden begeleid door hulpcoach Gilles Duflou en verzorger Tom Vanhilderson.

Sevan Madenjian streed zeker op gelijk niveau maar maakte in de laatste 30 seconden een tactische fout en verloor hierdoor zijn wedstrijd nipt op één punt tegen de latere winnaar van het toernooi Anthony Poli.

Uros Petrovic kwam tijdens zijn allereerste M.M.A. wedstrijd meteen uit tegen een ervaren grappler, maar beet toch flink van zich af met enkele rake stoot- en traptechnieken. Hij werd door zijn tegenstander naar de grond gebracht en die begon een ground en pound offensief waar de scheidsrechter moest tussenkomen…Uros verliest op TKO maar al bij al toch een mooie wedstrijd gevochten.

Respect voor beide vechters!