vrijdag 30 november 2012: filmpremière “The Same Day” te Oostende

image_pdfimage_print

Op vrijdagavond 30 november 2012 werd Hanshi Eric Van Vaerenbergh VIP uitgenodigd op de filmpremière van “The Same Day” waarin RONIN M.M.A. vechter Richie Vandamme ook bekend als “MADSIN” een rol vertolkt als lijfwacht van een lokale drugbaron.

Het werd een heerlijke filmavond, waarbij er heel wat gelachen werd, ondermeer met Richie himself maar ook met de altijd glimlachende Koenraad Vandenabeele en zijn charmante vriendin Anna en waar er na de voorstelling nog een aangename receptie gegeven werd.

Men vroeg ook voor de camera een eerlijke opinie aangaande de film en dit was de opinie van Hanshi:

The Same Day

“Het betreft hier een film waarin de hoofdlijn in het verhaal duidelijk aantoont dat, ongeacht de huidskleur, het geslacht en de geloofsovertuiging, iedere mens verstrikt kan geraken in een web van criminaliteit.

Iedere webdraad, gesponnen uit een bepaalde keuze en de daaraan vastklevende gevolgen voor het slachtoffer, geven ons een realistische kijk op de misdaadwereld en laten een ontnuchterend gevoel bij het publiek na waardoor men ineens de gewoonheid beseft van iets dat bijzonder leek…

Een wervelende mix van actie, humor, ontroering en sarcasme, briljant gebracht door een nieuwe generatie opkomende acteertalenten.”