vrijdag 16 april 2010: Senpai Koen Smets behaald Nidan 2de Dan zwarte gordel Kyokushin Budokai All-Round Fighting te Brussel

image_pdfimage_print

Afgelopen vrijdag 16 april 2010, ontving Senpai Koen Smets van IBK Dai Shihan Eric Van Vaerenbergh en zijn eigen Sensei Mario D’Hoker een welverdiende Nidan 2de Dan zwarte gordel Kyokushin Budokai All-Round Fighting.

Senpai Koen Smets verdiende deze promotie, omwille van zijn jarenlange loodzware trainingen en wedstrijden, die hij onder het strenge en waakzame oog van Sensei Mario D’Hoker, een Yondan 4de Dan zwarte gordel Kyokushin Budokai All-Round Fighting, doorbracht.

Senpai Koen Smets was reeds in het bezit van een hogere graad in zowel het Kyokushin Full Contact Karate als het Braziliaanse Jiu Jitsu en toen Sensei Mario de Dan graad aanvraag indiende, was het voor Shihan Eric helemaal niet moeilijk om een Nidan 2de Dan zwarte gordel Kyokushin Budokai All-Round Fighting aan de IBK Dangraden commissie aan te vragen en die op donderdag 10 december 2009 positief bevestigd te krijgen.

Bij de uitreiking was eveneens Mestre Flavio Behring aanwezig en toen het plechtige moment aangebroken was, gaf Sensei Mario een mooie speech die bij menig persoon (inclusief mijzelf) de nodige emoties losweekte.

De IBK België heeft er een nieuwe en volwaardige Nidan 2de Dan zwarte gordel Kyokushin Budokai All-Round Fighting bij en daar zijn we trots op!

Gefeliciteerd Senpai Koen Smets!

Reacties zijn gesloten.