Krav Maga Liven stage met Senpai Jürgen Laroy te Blankenberge

Op maandag 25 november 2019 doceerde Senpai Jürgen Laroy een Krav Maga Liven stage in de RONIN M.M.A. dojo te Blankenberge.

Senpai Jürgen behaalde tijdens de afgelopen jaren maar liefst 32 certificaten door het volgen van cursussen betreffende militaire agressiebeheersing en behoorde 15 jaar tot de Belgische Para Commando troepen, de elitesoldaten van het Belgisch leger.

De afgelopen jaren vertoeft hij op regelmatige basis in het buitenland (Nederland, Zweden, Duitsland, Ghana, de Nederlandse Antillen, enz.) om er les te geven in Self-Defense, Boarding, Anti-Terrorisme, enz. bij zowel militaire als politionele eenheden.

Tijdens de Krav Maga Liven stage werd er vooral aandacht besteed aan de realiteit van een straatgevecht, hoe te overleven, welke beslissingen te nemen op het juiste moment, enz.

De talrijke deelnemers van de stage kwamen Senpai Jürgen Laroy steunen en gaven hem een oprecht applaus bij het de officiële uitreiking van zijn Nidan 2de Dan Krav Maga Liven certificaat.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 25%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */